ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΛΟ – Δυνατά τεστ για την εθνική μας

Παίρνει για τα καλά μπρός το κεφάλαιο εθνική ομάδα, με δυνατά τεστ σήμερα και το Σαββατοκύριακο, με τη συμμετοχή της στο τουρνουά πόλο που διοργανώνεται από τον ΑΠΟΕΛ. Η Ομοσπονδία δίνει ιδιαίτερη σημασία και ενισχύει τις προσπάθειες των ομίλων και των αθλητών για περαιτέρω πρόοδο και ανάπτυξη του αθλήματος μέσω της εθνικής ομάδας, που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για ένα καλύτερο αύριο. Η ομάδα μας θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει δυνάμεις, να μαζέψει εμπειρίες, αλλά και τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιάννη Φράγκο να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ως προς το υλικό που θα έχει στη διάθεση του. Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος ο Άρης Θεσσαλονίκης, το Περιστέρι και η VK Μπέσειγ από τη Σερβία. Προσπάθεια του ελλαδίτη τεχνικού είναι να δώσει στην ομάδα μας την απαιτούμενη ομοιογένεια, να «δέσουν» οι παίκτες μεταξύ τους, να κρατηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση (καθώς τα πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί).

Τη διοργάνωση θα παρακολουθήσει ως φιλοξενούμενος ο προπονητής της εθνικής Ελλάδας στο πόλο Θεόδωρος Χατζηθεοδώρου.

Στην ανάπαυλα του τουρνουά θα διεξαχθούν αγώνες προ-μίνι παίδων, από ομάδες όλων των ναυτικών ομίλων, σε μια προσπάθεια ενθάρρυνσης των μικρών παιδιών, αλλά και εξάπλωσης του αθλήματος.

Η εθνική ομάδα μας αποτελείται από τους ακόλουθους πολίστες: Νικολάου Σόλων, Προδρόμου Αντώνιος, Βασιλείου Ανέστης,  Αλκιβιάδης Σταύρος (ΑΠΟΕΛ), Παναγιώτου Κυριάκος (Ν.Ο. Αμμοχώστου), Μοδέστου Ανδρέας, Παναγή Στέλιος, Χαραλάμπους Αιμίλιος, Γεωργίου Νικήτας, Κονναρής Κωνσταντίνος (Ν.Ο. Μέσα Γειτονιάς), Κυριάκου Παναγιώτης (Ν.Ο. Λάρνακας), Θεοδοσίου Ορέστης (Ν.Ο. Λεμεσού), Μάντης Αλέξανδρος (τιμητική συμμετοχή), Μαύρος  Αλέξης, Λοίζου Ανδρέας, Σιεχάτε Ριάτ Σταύρος (Ν.Ο. Λευκωσίας), Ιωαννίδης Ιωάννης, Ναζίρης Ραφαήλ, Ευσταθίου Σταύρος, Ανδρόνικου Γεώργιος.

 

Το πρόγραμμα

2/06/2017

20:30: ΑΠΟΕΛ – Becej Σερβίας

3/06/2017

13:00: Εθνική Κύπρου –  Γ. Σ. Περιστερίου

14:45: Becej Σερβίας – Άρης Θεσσαλονίκης

18:30: ΑΠΟΕΛ – Γ. Σ. Περιστερίου

20:15: Άρης Θεσσαλονίκης – Εθνική Κύπρου

4/06/2017

10:00: Γ. Σ. Περιστερίου – Άρης Θεσσαλονίκης

11:45: Becej Σερβίας – Εθνική Κύπρου

17:00: Becej Σερβίας – Γ. Σ. Περιστερίου

18:45: ΑΠΟΕΛ Vs Άρης Θεσσαλονίκης