ΠΟΛΟ: ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Ενθαρρυντικές εμφανίσεις από την εθνική μας ομάδα

Νέα δείγματα γραφής από την εθνική μας ομάδα πόλο, στο Nicosia water polo cup, στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο Λευκωσίας. Τουρνουά το οποίο διοργάνωσε ο ΑΠΟΕΛ και η Total Sports Marketing, στο οποίο πήραν μέρος η Μπέογκραντ, ο Ερυθρός Αστέρας, η ASA Τελ Αβίβ η Νάβιγκεϊτορ, ο ΑΠΟΕΛ και η Εθνική μας ομάδα. Νικήτρια του Nicosia Water polo Cup αναδείχθηκε το ASA Τελ Αβίβ που κέρδισε όλους τους αγώνες.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Φράγκος, είχε την ευκαιρία να βγάλει εκ νέου αρκετά και χρήσιμα συμπεράσματα, μέσα από τους αγώνες που έδωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η ομάδα «μπολιάστηκε» με νέο αίμα, στην ανανέωση που επιχειρεί ο Γιάννης Φράγκος και οι διεθνείς έδειξαν αρκετή διάθεση και πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις στους αγώνες που έδωσαν και οι οποίοι θα αποτελέσουν «γραμμή πλεύσης» για τις διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν. Όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας, «χρειάζεται να καταβάλουμε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και να εργαστούμε ακόμα περισσότερο για να μπορέσουμε να φθάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο». Μέσα από την ανανέωση και τα νέα παιδιά που πήραν κλήση θα γίνει η προσπάθεια στο άμεσο μέλλον η εθνική μας να φέρει και τις πρώτες επιτυχίες της.

Η Εθνική αποτελείτο από τους ακόλουθους παίκτες: Ανέστη Βασιλείου, Σόλων Νικολάου, Αντώνη Προδρόμου, Ανδρέα Μελής, Σταύρο Αλκιβιάδη, Γεώργιο Ο’ Ντάουν Φάνης, Νικόλα Μιχαήλ, Γρηγόρη Θεμιστοκλέους, Μάρκο Ιωάννου, Μάριο Μαυρομουστάκη, Χριστόφορο Σεραφείμ, Παναγιώτη Κυριάκου, Κωνσταντίνο Κονναρή, Νικήτα Γεωργίου, Αλέξανδρο Ιωάννου, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Χαραλάμπο Τοουλιά, Νικόλα Ιωάννου, Σταύρο Σιεχάτε Ριάτ και Παναγιώτη Αυγουστή. Τα αποτελέσματα των παιχνιδιών είναι:

 

Κύπρος – Μπέογκραντ                       11-14

ΑΠΟΕΛ – Ερ. Αστέρας                     11-15

Μπέογκραντ – Ερ. Αστέρας               7-15

ΑΠΟΕΛ – ASA Τελ Αβίβ                 9-19

Κύπρος – Ερ. Αστέρας                        5-14

ASA Τελ Αβίβ – Μπέογκραντ            13-7

Κύπρος – Ναβιγκέιτορ                        11-9

ΑΠΟΕΛ – Μπέογκραντ                        14-11

ΑΠΟΕΛ – Ναβιγκέιτορ                       20-8

Ναβιγκέιτορ – Ερ. Αστέρας               13-21

ASA Τελ Αβίβ – Ναβιγκέιτορ            21-5

Ναβιγκέιτορ – Μπέογκραντ             14-15

ASA Τελ Αβίβ -Ερ. Αστέρας             10-9

Παράλληλα με το Nicosia Water polo cup έχει διεξαχθεί και παιχνίδι υδατοσφαίρισης με παιδιά προ-μίνι παίδων για την εμπειρία και την ενθάρρυνση των παιδιών