ΠΟΛΟ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 13η και φαρμακερή

Το πιο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν, ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ναυτικό Όμιλο Πάφου είναι εδώ. Το ντέρμπι που πολύ πιθανόν να αναδείξει και τον φετινό πρωταθλητή. Αυτό θα συμβεί σε περίπτωση νίκης του ΑΠΟΕΛ, αφού απομένει μόνο μια αγωνιστική (η 14η) για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Η Πάφος από την άλλη για να ανατρέψει τα σε βάρος της δεδομένα και να βρεθεί αυτή αγκαλιά με τον τίτλο της πρωταθλήτριας, θα πρέπει να νικήσει τους γαλαζοκίτρινους με περισσότερα από πέντε γκολ, αφού στον αγώνα του πρώτου γύρου, που έγινε στην Πάφο ηττήθηκε με 8-13.

Νίκη με λιγότερα των πέντε γκολ για τον Όμιλο της Πάφου θα φέρει την ομάδα του Κλείτου Σωτηριάδη ισόβαθμη με τον ΑΠΟΕΛ, με τους γαλαζοκίτρινους ωστόσο να υπερέχουν στο γκολ άβερεϊτζ. Ο αγώνας του Σαββάτου (19:30) θα διεξαχθεί στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού, λόγω της τιμωρίας της έδρας του ΑΠΟΕΛ.  Στο ενδεχόμενο που οι γαλαζοκίτρινοι κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος θα κάνουν το νταμπλ, αφού πριν λίγες βδομάδες σήκωσαν και το κύπελλο. Όπως είναι φυσικό οι προβολείς θα είναι όλοι στραμμένοι στο παιγνίδι τίτλου, τον οποίο θα διαιτητεύσουν ο Ισραηλινός Ανδρέας Καλλής  και ο Gabel Ayal Oren   .

Ο δεύτερος αγώνας του Σαββάτου  θα γίνει ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας και τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς (18:00, διαιτητές Φιλίππου και Zalts Ben), ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί το παιγνίδι Ναυτικού Ομίλου Λευκωσίας και Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου (12:00, διαιτητές: Σούλος, Βεντούρης).

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

  1. ΑΠΟΕΛ                                10 10-0-0              30
  2. Ν.Ο.ΠΑΦΟΥ                       10 9-0-1                 27
  3. Ν.Ο.ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ   10 5-1-4                 16
  4. Ν.Ο.ΛΕΜΕΣΟΥ                  11 4-1-6                  13
  5. Ν.Ο.ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ               11 3-1-7                 10
  6. Ν.Ο.ΛΑΡΝΑΚΑΣ                10 3-1-6                 10
  7. Ν.Ο.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ        10 0-0-10               0