ΠΟΛΟ: Η εθνική ομάδα νέων σε τουρνουά στην Τσεχία

Στο διεθνές τουρνουά «2019 EU Nations Men Water Polo Tournament» θα πάρει μέρος η εθνική μας ομάδα νέων στο πόλο. Το τουρνουά θα γίνει στο Μπρνο της Τσεχίας από τις 17-21 του μήνα και σ’ αυτό θα πάρουν μέρος αγόρια γεννηθέντα το 2002 και μετά. Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος 14 χώρες οι οποίες χωρίζονται σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο γκρουπ συμμετέχουν οι Νότιος Αφρική, Λευκορωσία, Σιγκαπούρη, Τσεχία, Ιρλανδία, Σουηδία, Ουαλία. Στο δεύτερο γκρουπ στο οποίο μετέχει και η Κύπρος, συμμετέχουν επίσης η Αγγλία, η Λιθουανία, η Μολδαβία, η Αυστρία, η Δανία και η Φινλανδία.
Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννης Φράγκος έχει ήδη επιλέξει τους 13 υδατοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα, η οποία προετοιμάζεται για το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι 13 υδατοσφαιριστές είναι: Κιαγιάς Ιωάννης (ΑΠΟΕΛ), Λοίζου Γεώργιος (ΑΠΟΕΛ), Σταματάκης Παύλος (Λάρνακας), Μηνά Θεόφιλος (Λάρνακας), Παπαγεωργίου Γιώργος (Λάρνακας), Μυλωνάς Ανδρέας (Λεμεσού), Παλλήκαρος Χριστόφορος (Λευκωσίας), Τόγκας Μάριος (Λευκωσίας), Κονναρής Μάρκος (Μέσα Γειτονιάς), Κυριάκου Γιώργος (Μέσα Γειτονιάς), Αυγουστή Παναγιώτης (Πάφου), Κάππος Κωνσταντίνος (Πάφου), Τοουλιάς Αλέξανδρος (Πάφου).
Η εθνική μας ομάδα στις 17 του μήνα θα αντιμετωπίσει στις 11.40 την Φινλανδία και στις 21.00 την Αυστρία. Στις 18 του μήνα στις 12.40 θα αντιμετωπίσει την Μολδαβία και στις 19.40 την Αγγλία. Στις 19 Απριλίου θα αντιμετωπίσει στις 13.50 την Δανία και στις 20.50 την Λιθουανία.
Στις 21 Απριλίου, τελευταία μέρα των αγώνων, θα διεξαχθούν παιχνίδια ανάμεσα στις ομάδες του Α’ και Β΄ γκρουπ, ανάλογα με την θέση που θα τερματίσουν στον όμιλο τους.