ΠΟΛΟ: 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – Non stop η Μέσα Γειτονία…

Τίποτα δεν σταματά τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς προς την κατάκτηση του τίτλου. Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος πήρε έστω και δύσκολα τη νίκη από τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου με 11-7 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στη βαθμολογία. Η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ωστόσο, σημαδεύτηκε με διακοπή του αγώνα ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας και τον ΑΠΟΕΛ. Η διακοπή σημειώθηκε στη δεύτερη περίοδο (4.17) και ενώ ο ΑΠΟΕΛ προηγείτο με 6-2. Όπως ανέφερε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος, διέκοψε το παιγνίδι επειδή ένιωθε ανασφάλεια από την κερκίδα των οπαδών του Ναυτικού Ομίλου Λευκωσίας. Το τρίτο παιγνίδι της αγωνιστικής μεταξύ του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου και του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας τέλειωσε ισόπαλο 5–5.

Ν. Ο ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ – Ν. Ο. ΠΑΦΟΥ 11-7

Σε ντέρμπι, όπως αναμενόταν εξελίχθηκε το παιγνίδι ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς και τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου. Οι δύο ομάδες πήγαιναν στήθος με στήθος στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, που βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά με 5-4. Στην επανάληψη, πιο ψύχραιμοι οι παίκτες της Μέσα Γειτονιάς και πιο εύστοχοι, με τους Μονιούδη και Σαλάχα να πετυχαίνουν από τέσσερα γκολ, έφτασε στη νίκη με 11-7. Από τους φιλοξενούμενους πολύ καλό παιγνίδι έκαναν οι Νικόλοφ και Ζαχαριάδη που πέτυχαν από τέσσερα και τρία γκολ αντίστοιχα.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 3-1, 3-2.

Ν.Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ (Κώστας Αντωνίου) : Κονναρής, Παναγιώτου, Βασιλείου, Χριστοδούλου (1), Μονιούδης (4), Σαλάχας (4), Νετέλτσιεφ, Μοδέστου, Κωνσταντίνου, Χαραλάμπους (2), Παναγή, Κυριάκου.

Ν.Ο ΠΑΦΟΥ (Κλείτος Σωτηριάδης): Μιχαήλ, Κυριάκου, Μακρή, Σέκη, Ναζίρης, Ιωαννίδης, Ευσταθίου, Νικόλοφ (4), Χριστοδούλου, Ζαχαριάδης (3), Ηρακλέους, Μιχαηλίδης, Ανδρονίκου.

Ν. Ο. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – Ν. Ο ΛΑΡΝΑΚΑΣ  5- 5

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου, με τις δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία 5-5. Έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιγνίδι, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα στο ημίχρονο με 5-2, αλλά με αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πάρουν τον ένα βαθμό.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-2 , 0-2, 0-1.

Ν.Ο. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (Αντρέας Τζιωρτζής): Γιασουμή, Στυλιανίδης, Παυλανάς, Καζαμίας, Κυριακίδης, Παναγιώτου, Σοφοκλέους (1), Χατζημανώλη, Καλοψιδιώτης (2), Γεωργίου, Ασημένος (1), Μαρασλής (1).

Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Τάσος Τσικάρης): Γ. Ιωάννου, Μ. Ιωάννου (1), Κυριάκου (1), Ιωαννίδης (1), Ζαχαριάδης, Δημητρίου, Γκατζόγιας, Πουλλίδης (1), Ζαχαριάδης (1), Τσιάρλεστος, Σωτηρίου.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ν.Ο. Μέσα Γειτονιάς    24
  2. 2.ΑΠΟΕΛ                         18
  3. Ν.Ο. Πάφου                   15
  4. Ν.Ο. Λευκωσίας             9
  5. Ν.Ο. Αμμοχώστου         4
  6. Ν.Ο. Λάρνακας               4
  7. Ν.Ο. Λεμεσού                 3