ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ – «Τορπίλη» Νικόλας Αντωνίου!

Το νέο μεγάλο αστέρι και μεγάλη ελπίδα της κυπριακής κολύμβησης, έρχεται με φόρα (τορπίλης) και έχει ονοματεπώνυμο! Ο Νικόλας Αντωνίου στα 16 του χρόνια αποτελεί παρόν και μέλλον για τον υγρό στίβο του τόπου μας και στο πρόσωπο του νεαρού πρωταθλητή του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού εναποτίθενται τα όνειρα, οι ελπίδες και οι φιλοδοξίες της κολύμβησης για ν’ ακουστεί το όνομα της Κύπρου στη διεθνή σκηνή.

Ο Νικόλας, μετά την εντυπωσιακή παρουσία που είχε στα πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών (25-29/7) όπου σημείωσε τρεις νέες παγκύπριες επιδόσεις, με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, έδωσε συνέχεια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών. Ο νεαρός πρωταθλητής μας, χθες κατέρριψε το ρεκόρ στα 200μ. ελεύθερο στις κατηγορίες ανδρών, νέων και παίδων με επίδοση 1.53.02. Με την επίδοση του στην κατηγορία ανδρών, μάλιστα, «εξαφάνισε» ένα από τα πιο στοιχειωμένα παγκύπρια ρεκόρ, το οποίο κρατούσε δεκαέξι χρόνια και συγκεκριμένα από τις 13 Μαΐου του 2004 και κάτοχος του ήταν ο Αλέξανδρος Αρέστη με 1.53.05. Ο Νικόλας,  σήμερα το πρωΐ, πρόσθεσε άλλη μια νέα παγκύπρια επίδοση στο ενεργητικό του, αυτήν στα 100μ. ελεύθερο (συμμετείχε πρώτος στην σκυταλοδρομία 4Χ100μ. ελεύθερο) με 50.30 στην κατηγορία παίδων και νέων.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που άρχισε χθές Τετάρτη και ολοκληρώνεται σήμερα, διεξάγεται ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την τήρηση όλων απαραίτητων κανόνων και οδηγιών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.