ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ – Νέος ξεσηκωμός για τους δύο τελευταίους τίτλους της χρονιάς

Όλος ο κόσμος και πάλι στο… πόδι! Ξεσηκωμός για τα παγκύπρια πρωταθλήματα κολύμβησης νέων/νεανίδων, παίδων/κορασίδων και παμπαίδων/παγκορασίδων, την τελευταία εσωτερική διοργάνωση, για την τρέχουσα σεζόν, η οποία πέρα από το αγωνιστικό ενδιαφέρον αποτελεί και την τελευταία ευκαιρία για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που θα γίνουν τον Οκτώβριο στο Μπουένος Άιρες.

Στη διοργάνωση, η οποία θα διεξαχθεί από αύριο Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή, θα πάρουν μέρος 292 αθλητές και το ολυμπιακό κολυμβητήριο Λάρνακας θα ζήσει μεγάλες στιγμές. Με την Αμμόχωστο να προσπαθεί να διατηρήσει τα σκήπτρα και στις δύο κατηγορίες (νέων/νεανίδων, παίδων/κορασίδων) και τους υπόλοιπους να την κυνηγούν.

Πέρα από τα πιο πάνω είναι και τα ρεκόρ, που για ακόμα μια φορά φέτος θα βρεθούν στο στόχαστρο των αθλητών που θα τα κυνηγήσουν. Μαζί θα κυνηγήσουν και τις προσωπικές τους επιδόσεις, στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν βαθμολογικά και τους ομίλους τους, καθώς επίσης και τους τίτλους των καλύτερων κολυμβητών των αγώνων. Σε ότι αφορά το κυνήγι των πρωταθλημάτων, το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι μεγάλο, αφού οι στόχοι και οι επιδιώξεις είναι πολλοί. Μ’ αυτά και μ΄ αυτά θα πέσει η αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου και το κυνήγι της διάκρισης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Πέμπτη: Τελετή έναρξης, 400μ. μικτή, 100μ. ελεύθερο, 200μ. ύπτιο, 50μ. πεταλούδα, 4Χ100μ. ελεύθερο. Παρασκευή: 200μ. ελεύθερο, 100μ. πρόσθιο, 50μ. ύπτιο, 1500μ. ελεύθερο. Σάββατο: 400μ. ελεύθερο, 50μ. πρόσθιο, 100μ. πεταλούδα, 200μ. μικτή, 4Χ200μ. ελεύθερο. Κυριακή: 200μ. πεταλούδα, 100μ. ύπτιο, 50μ. ελεύθερο, 200μ. πρόσθιο, 800μ. ελεύθερο, 4Χ100μ. μικτή

Ώρα έναρξης: 6.00 μμ