ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ – Όλα τα μωρά στην… πισίνα

Μετά την ανοικτή κατηγορία, σειρά στο παγκύπριο πρωτάθλημα παίρνουν οι υπόλοιπες κατηγορίες. Στην περσινή διοργάνωση, στην κατηγορία νέων –νεανίδων, ο Ναυτικός Όμιλος Κερύνειας έκανε την έκπληξη κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του τον τίτλο, αφήνοντας τον μόνιμο πρωταθλητή, της συγκεκριμένης κατηγορίας, τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου στη δεύτερη θέση και τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας στην 3η θέση. Το ίδιο συναρπαστική αναμένεται να είναι η μάχη και φέτος στους αγώνες που αρχίζουν αύριο Πέμπτη και θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Κυριακή, στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λάρνακας.

Πέρα από την κατηγορία νέων – νεανίδων, μάχη για την επικράτηση θα έχουμε και στις κατηγορίες παίδων – κορασίδων. Ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου ήταν πέρσι ο νικητής, με τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού να τερματίζει στη 2η θέση και τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου στην 3η. Τον δικό τους αγώνα, θα δώσουν και οι μπόμπιρες των κατηγοριών παμπαίδων και παγκορασίδων (Α και Β), με τα παιδιά αυτά να αποτελούν το αύριο της κυπριακής κολύμβησης. Εκτός όμως από την κούρσα για την πρωτιά, είναι στη μέση και τα ρεκόρ τα οποία οι αθλητές θα τα κυνηγήσουν, καθώς επίσης και τις ατομικές τους επιδόσεις. Το κερασάκι στην τούρτα –αν μπορούμε να το πούμε έτσι- θα είναι η ανάδειξη του καλύτερου κολυμβητή και της καλύτερης κολυμβήτριας των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Πέμπτη: Τελετή έναρξης, 400μ. μικτή, 100μ. ελεύθερο, 200μ. ύπτιο, 50μ. πεταλούδα, 4Χ100μ. ελεύθερο. Παρασκευή: 200μ. ελεύθερο, 100μ. πρόσθιο, 50μ. ύπτιο, 1500μ. ελεύθερο. Σάββατο: 400μ. ελεύθερο, 50μ. πρόσθιο, 100μ. πεταλούδα, 200μ. μικτή, 4Χ200μ. ελεύθερο. Κυριακή: 200μ. πεταλούδα, 100μ. ύπτιο, 50μ. ελεύθερο, 200μ. πρόσθιο, 800μ. ελεύθερο, 4Χ100μ. μικτή

Ώρα έναρξης: 6.00 μμ