ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΛΟ – ΑΠΟΕΛ – Λευκωσία, διεκδικούν το τρόπαιο

Σαββατοκυρίακο των τελικών του πόλο σε όλες τις κατηγορίες, στο κολυμβητήριο Γεροσκήπου. Σαββάτο και Κυριακή  θα διεξαχθούν οι τελικοί ανδρών, νέων και παίδων, με το παιγνίδι της Κυριακής (στους άνδρες) ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας (12:45) να κλέβει την παράσταση. Αυτή θα είναι η δεύτερη (μετά την περσινή) παρουσία των γαλαζοκιτρίνων σε τελικό κυπέλλου, στην πολύ σύντομη ιστορίας ίδρυσης τους, ενώ ο Ν.Ο. Λευκωσίας έχει μεγάλη παράδοση στο άθλημα. Χαρακτηριστικό του μεγάλου ονόματος που κουβαλά ο όμιλος της πρωτεύουσας το γεγονός ότι από το 2009 μέχρι το 2014 κατακτούσε το συγκεκριμένο τρόπαιο. Αναμένεται λοιπόν να γίνει μεγάλη μάχη για την επικράτηση με τον ΑΠΟΕΛ να θέλει τον πρώτο τίτλο στο άθλημα και η Λευκωσία να επιστρέψει στην κατάκτηση τίτλων.

Στους άλλους δύο τελικούς, το Σάββατο , στην κατηγορία νέων θα συγκρουστούν ο Ν.Ο. Λευκωσίας με το Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς (10.45), ο οποίος είναι ο κάτοχος του τίτλου. Στην κατηγορία παίδων,την Κυριακή,  ο περσινός κυπελλούχος Ναυτικός Όμιλος Πάφου θα αντιμετωπίσει τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας (10:45), ο οποίος δίνει το παρόν του στους τελικούς όλων των κατηγοριών.

Οι διαιτητές των αγώνων είναι (Σάββατο): Γιάννης Σούλλος, Χρίστος Κουππάνος. Κυριακή: Χρίστος Κουππάνος, Δώρος Φιλίππου.

kypello-polo