ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – Ψηλό ενδιαφέρον, έντονος συναγωνισμός

Βουτιά για τη διάκριση, βουτιά ακόμα μια φορά για καθ’ όλα πετυχημένη διοργάνωση, όπως τις προηγούμενες δύο φορές. Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού διοργανώνει από κοινού διεθνές μίτινγκ κολύμβησης, το οποίο αρχίζει αύριο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού.  Οι διοργανωτές δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της διοργάνωσης, ενώ οι αθλητές από τη μεριά τους θα κυνηγήσουν τους δικούς τους αγωνιστικούς στόχους.

Το παρών τους στους αγώνες θα δώσουν ο Δήμαρχος Λεμεσού, Ανδρέας Χρίστου, ο Δήμαρχος Γερμασόγειας Ανδρέας Γαβριηλίδης, το μέλος του Δ.Σ του ΚΟΑ Στέλιος Στυλιανού, καθώς επίσης και άλλοι επίσημοι. Το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι ψηλό, αφού στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος μεγάλα και γνωστά ονόματα από την Ελλάδα (Κριστέλ Βουρνά, ο Κωνσταντίνος Κοντόπουλος, Ιωάννης Καρπουζλής, Όλγα Ντάλλα και Ευάγγελος Αϊβαλιώτης), αλλά και από την Κύπρο και άλλες χώρες.

Οι διοργανωτές δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους πως θα περάσουν με βαθμό λίαν καλώς κι αυτές τις εξετάσεις, ενώ και οι αθλητές από τη μεριά τους θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις ενόψει των επόμενων εσωτερικών και διεθνών διοργανώσεων. Χαιρετισμό στους αγώνες θα κάνουν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αλέξανδρος Χριστοφόρου και ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού Νίκος Χαραλαμπίδης. Χορηγός των Αγώνων είναι η RCB και υποστηρικτές οι Famous Sports με τα προϊόντα Speedo, το ξενοδοχείο Park Beach, το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού και το ξενοδοχείο Tsanotel. Χορηγός επικοινωνίας Ο Φιλελεύθερος και το Goal News.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο: 100μ. ελεύθερο, 400μ. μικτή, 50μ. πρόσθιο, 100μ. ύπτιο, 4Χ100μ. ελεύθερο, 1500μ. ελεύθερο (ανδρών), 100μ. πρόσθιο, 100μ. πεταλούδα, 200μ. ελεύθερο, 50μ. ύπτιο. Κυριακή: 200μ. πρόσθιο, 50μ. πεταλούδα, 200 ύπτιο, 800μ. ελεύθερο (γυναικών), 4Χ200μ. ελεύθερο, 50μ. ελεύθερο, 200μ. μικτή, 400μ. ελεύθερο, 200μ. πεταλούδα, 4Χ100μ. μικτή.

Ώρα έναρξης: 10:00

maria2