ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Η Μέσα Γειτονιά πανηγυρίζει το νταμπλ!

Νεύρα, πάθος, δύναμη, ένταση, χαρά, ενθουσιασμός, απογοήτευση και ένας τελικός που κρίθηκε κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η Μέσα Γειτονιά αναδείχθηκε σε κυπελλούχο στην υδατοσφαίριση, για δεύτερη φορά στην ιστορία της, μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό και από τους καλύτερους των τελευταίων χρόνων (σε σασπένς, εξέλιξη και πλοκή) με αντίπαλο τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας του οποίου επεκράτησε 10-9. Με τον τίτλο της αυτό η ομάδα του Αργύρη Σάκκου κατέκτησε το νταμπλ, για πρώτη φορά στην ιστορία της και όλοι στο σύλλογο το πανηγύρισαν με τη ψυχή τους. Ήταν πραγματικά ένας τελικός που τα είχε όλα και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, αφού οι δύο ομάδες ήταν διαρκώς η μια κοντά στην άλλη στο σκορ. Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας, από τη μεριά του τα έδωσε όλα για να κατακτήσει το δεύτερο κύπελλο στην ιστορία του και στο τέλος έχασε στις λεπτομέρειες. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Μέσα Γειτονιάς ο Αλέξανδρος Ιωάννου που πέτυχε τρία γκολ και για τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας, ο Παναγιώτης Κυριάκου που σκόραρε τέσσερα τέρματα.

Τα οκτάλεπτα:  2-1, 3-3, 3-3, 2-2

Ν.Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ (Αργύριος Σάκκου): Κονναρής Κ., Καλλής Μ., Ιωαννίδης Π., Χριστοφή Κ., Χριστοδούλου Ν., Κυριάκου Γ., Μονιούδης Α. (2), Ιωάννου Α. (3), Ιωαννίδης Ι. (1), Nikolov F. (2), Trusico A. (2), Ευριπίδου Σπ., Κούγιας Β., Χριστοφή Α., Ζήκας Β.

Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Βασίλης Κεφαλάς): Αναγνώστου Ν., Μεσημέρης Α., Κυριάκου Π. (4), Ανατολίτης Α., Κουσιάππας Π. (2), Γεωργίου Α., Παπακυριακού Α., Πουλλίδης Α., Παπαγεωργίου Γ. (1), Ζαχαριάδης Μ. (1), Μιχαηλίδης Φ., Σταματάκης Π., Μελετίου Μ. (1), Λουκά Α., Κατσιγιάννης Γ.

 

ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡOΤΕΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Στους τελικούς κυπέλλου των μικρότερων κατηγοριών, ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το κύπελλο στους κάτω των 18 (U18) καθώς νίκησε τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας με 7-6, στους κάτω των 16 (U16) και πάλι ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το τρόπαιο νικώντας στον τελικό τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας με 10-5 και στον τελικό κάτω των 14 (U14), τον τίτλο κατέκτησε ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου που νίκησε τον ΑΠΟΕΛ με 8-4.