ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ – Δύο ήττες για την εθνική (U17), που δικαιούται να ονειρεύεται

Η  εθνική μας έδωσε εξετάσεις ανωτέρου επιπέδου, στο διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης της Τσεχίας και έμεινε όρθια. Στους δυο απογευματινούς αγώνες για τις θέσεις 1-4, τα παιδιά του Γιάννη Φράγκου κράτησαν ψηλά τη σημαία ειδικά στο πρώτο παιγνίδι με τη Λιθουανία. Η ομάδα μας μπορεί να γνώρισε την ήττα στο γκολ (15-14), απέδειξε ωστόσο για ακόμα μια φορά πως μπορεί πλέον και να ονειρεύεται και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Οι μικροί κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλο τους και στο τέλος έχασαν στις λεπτομέρειες. Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα μας στο παιγνίδι οι Παναγιώτης Κουσιάππας και Νικόλας Παπαφιλίππου που πέτυχαν από τέσσερα γκολ.

Στο δεύτερο αγώνα, με αντίπαλο τη Νότια Αφρική, μιαν ομάδα με πολύ ψηλό επίπεδο στην υδατοσφαίριση, η ομάδα μας πάλεψε με όλες τις δυνάμεις στο τέλος όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με το βαρύ 13-5. Για την ομάδα μας από ένα γκολ πέτυχαν οι Προδρόμου, Τράντας, Θεοδοσίου, Κουσιάππας και Ιακώβου. Η εθνική μας δίνει αύριο τον τελευταίο της αγώνα στη διοργάνωση με αντίπαλο την Μολδαβία (15:30)

ΚΥΠΡΟΣ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 14-15

Κύπρος (Γιάννης Φράγκος): Λεμέσιος Ιωάννης (τερματοφύλακας) Κούγιας Βασίλειος (τερματοφύλακας), Παπαφιλίππου Νικόλας (4), Προδρόμου Γιώργος (1), Ανδρέου Δημήτρης, Τράντας Ιωάννης (2), Νικολάου Μιχαήλ (1), Παπαδάμου Κωνσταντίνος, Κυριάκου Χρίστος, Κουσιάππας Παναγιώτης (4), Οικονομίδης Στέφανος (1), Μιχαηλίδης Στέφανος, Θεοδοσίου Ιωάννης (1)

Τα οκτάλεπτα: 3-6, 4-2, 5-4, 2-3

ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ – ΚΥΠΡΟΣ 13-5

Κύπρος (Γιάννης Φράγκος): Λεμέσιος Ιωάννης (τερματοφύλακας) Κούγιας Βασίλειος (τερματοφύλακας), Παπαφιλίππου Νικόλας, Προδρόμου Γιώργος (1), Ανδρέου Δημήτρης, Τράντας Ιωάννης (1), Νικολάου Μιχαήλ, Θεοδοσίου Ιωάννης (1), Οικονομίδης Στέφανος, Κουσιάππας Παναγιώτης (1), Γιασουμή Άγγελος, Μιχαηλίδης Στέφανος, Ιακώβου Ιάκωβος(1)

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 1-1, 4-2, 3-0