ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η Μέσα Γειτονιά «έπιασε» κορυφή

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής (και 1ης του δεύτερου γύρου) του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ΟΠΑΠ 2021 – 2022, καθώς επεκράτησε 12-6 επί του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας. Με τη νίκη τους οι γαλαζοκίτρινοι δικαιούνται πλέον να κάνουν όνειρα για το back2back και την τέταρτη κατάκτηση πρωταθλήματος στην ιστορία τους! Ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Λάρνακας και ανέβηκε αυτός στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μετά τη νίκη τους με 20-8 επί του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού. Στο τρίτο παιγνίδι της αγωνιστικής ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου επεκράτησε του Ναυτικού Ομίλου Πάφου με 17-5.

 

Ν.Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ – Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ 20 – 8

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς πήρε τη νίκη από τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού 20-8 και σε συνδυασμό με την ήττα της Λάρνακας από τον ΑΠΟΕΛ, η ομάδα του Αργύρη Σάκκου έπιασε κορυφή! Ο Τρουσίκο ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές, ενώ από τους ηττημένους Lashch και Μιχαηλίδης πέτυχαν από τρία γκολ.

Ν.Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ (Σάκκος Αργύριος): Κονναρής, Μοδέστου (2), Ιωαννίδης (1), Χριστοφή Κ. (1), Κορράδου (1), Γεωργίου (1), Νετέλτσιεφ (1), Ιωάννου (1), Ιωαννίδης (3), Nikolov (2),  Trusico (5), Ευριπίδου, Τσαγκάρης, Χριστοφή Α.(1), Κυριάκου (1).

Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ (Λούλος Βασίλειος): Γερμασογείτης, Μυλωνάς Α. (1), Φραγκέσκου, Κωνσταντινίδης, Σουρουλάς, Παπαδάτος, Ψαράς Π., Ψαράς Α. , Ιωάννου (1), Lashch (3), Μιχαηλίδης (3), Λαζάρου, Συλικιώτης.

 

Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΑΠΟΕΛ 6-12

Μεγάλη και εμφαντική νίκη του ΑΠΟΕΛ, μέσα στη Λάρνακα, επί του τοπικού όμιλου με 12-6, που τον ξαναβάζει σε τροχιά τίτλου. Παράλληλα η ομάδα του Ανδρέα Κυθρεώτη πήρε ρεβάνς για την ισοπαλία (11-11) στην οποία την υποχρέωσαν οι Λαρνακείς, στον πρώτο γύρο, πράγμα που την κράτησε πίσω από την κορυφή, σε συνδυασμό με την ήττα που ακολούθησε από τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς. Πρώτος σκόρερ για τους γαλαζοκίτρινους ο Αλκιβιάδης με πέντε γκολ και για τους γηπεδούχους ο Κυριάκου με τέσσερα.

Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Κεφάλας Βασίλης): Αναγνώστου, Ιωάννου, Κυριάκου (4), Ανατολίτης, Κουσιάππας Π., Μεσημέρης, Παπακυριακού (1), Κατσιγιάννης (1), Γεωργίου,  Ζαχαριάδης Μ., Μιχαηλίδης, Σταματάκης, Μελετίου, Λουκά, Ευσταθίου.

ΑΠΟΕΛ (Κυθρεώτης Ανδρέας): Βασιλείου Αν., Αλκιβιάδης (5),  Κουταλιανός, Μερκουριάδης (1), Θεοδοσίου, Γεωργαλλής,  Μελή, Κλεοβούλου (1), Μπουρνάζος (1), Νικολάου (3), Λοίζου (1), Βασιλείου Κ., Λεμέσιος,  Παπαδάμου, Χριστοφίδης.

 

Ν.Ο. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – Ν.Ο. ΠΑΦΟΥ 17-5

Στο ρελαντί επεκράτησε και ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου επί της Πάφου με 17-5. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Καλοψιδιώτης με τέσσερα γκολ και για τους φιλοξενούμενους ο Χατζηευσταθίου με δύο.

 

Ν.Ο. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (Ποτζίδης Κωνσταντίνος): Παπασπυρόπουλος, Μάρκου (2), Δημητρίου (1), Μακρή (3), Παναγιώτου (2), Καστρίτσης (3), Βαφειάδης (1), Καλοψιδιώτης (4), Κωνσταντίνου, Ευριπιώτης (1), Σαβεριάδης

Ν.Ο. ΠΑΦΟΥ (Zubacheva Ekaterina): Δημητρίου, Τοουλιάς (1), Χατζηευσταθίου (2), Γεωργίου, Μιχαηλίδης (1), Μιχαλίτσης (1), Χρίστου, Κεσίδης, Ναζλίδης, Σαρίδης.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ν.Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ               7      18
  2. Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ                            7      16
  3. ΑΠΟΕΛ                                             6      13
  4. Ν.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ                           5       9
  5. Ν.Ο. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ                    7       9
  6. Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ                              7       1
  7. Ν.Ο. ΠΑΦΟΥ                                   7       1