ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ «Φωτογράφησε» τον τίτλο η Μ. Γειτονιά

Τίποτα, τίποτα δεν σταματά την Μέσα Γειτονιά προς την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης ΟΠΑΠ. Η ομάδα της Λεμεσού πήρε και το ντέρμπι με τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας 13-9 και καλπάζει προς τον τίτλο.  Δύσκολη νίκη για τον ΑΠΟΕΛ, με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση του, επί του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου με 8-7, ενώ με νίκη προχώρησε και ο Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας επί του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού με 16-11, που βρίσκεται στην 4η θέση, αλλά με δύο αγώνες λιγότερους από τους πρωτοπόρους.

Ν.Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ – Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ 13-9

Η Μέσα Γειτονιά με τη νίκη της επί του Ν.Ο. Λάρνακας «φωτογράφησε» τον τίτλο, αφού άνοιξε τη διαφορά από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ (όσους έχει και η Λάρνακα) στους οκτώ βαθμούς. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Σάκκου ο Μονιούδης με πέντε γκολ και για τη Λάρνακα ο Μ. Κυριάκου με τέσσερα.

ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ (Σάκκος Αργύριος): Τσαγγάρης,  Μοδέστου (2), Ιωαννίδης Π., Χριστοφή Κ., Κορράδου (1), Γεωργίου, Μονιούδης (5), Ιωάννου (1), Ιωαννίδης Γ. , Nikolov (2), Trusico (1), Χριστοδούλου(1), Κούγιας, Κυριάκου, Ζήκας.

Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Κεφάλας Βασίλης): Αναγνώστου, Ιωάννου Μ., Κυριάκου (4), Ανατολίτης (1), Κουσιάππας, Γεωργίου, Παπακυριακού, Πουλλίδης, Παπαγεωργίου (3), Ζαχαριάδης, Μιχαηλίδης, Σταματάκης, Μελετίου, Λουκά (1), Κατσιγιάννης.

Ν.Ο. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΑΠΟΕΛ 7-8

Στο γκολ κρίθηκε ο αγώνας του ΑΠΟΕΛ, που επεκράτησε του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου με 8-7. Οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάστηκαν με πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα τους, έχοντας για πρώτους σκόρερ του Νικολάου και Κ. Βασιλείου που πέτυχαν από τρία γκολ. Για την Αμμόχωστο Μάρκου, Ασημένος και Χαμίτης πέτυχαν από δυο τέρματα.

Ν.Ο. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (Ποτζίδης Κωνσταντίνος): Παπασπυρόπουλος, Μάρκου (2), Μακρή, Καλοψιδιώτης, Ασημένος (2), Νικολάου (1), Παναγιώτου, Βαφειάδης, Παπασπύρου , Χαμίτης (2), Χρυσοστόμου

ΑΠΟΕΛ (Κυθρεώτης Ανδρέας): Βασιλείου Αν., Οικονομίδης, Μουτσιανός, Παπαδάμου, Κιαγιάς, Μελής, Κλεοβούλου, Νικολαίδης, Νικολάου (3), Λοίζου,  Βασιλείου Κ. (3), Λεμέσιος, Platon (2).

Ν.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ 16-11

Νίκη και για τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας με 16-11, επί του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού και βρίσκεται στην 4η θέση με 15 βαθμούς, αλλά με έναν αγώνα λιγότερο από τον ΑΠΟΕΛ και τον Ν.Ο. Λάρνακας και δύο από τη Μέσα Γειτονιά! Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Τόγκας με εφτά γκολ και για τη Λεμεσό ο Λας με τέσσερα.

Ν.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Narouz George): Τομάζος Αν., Λοίζου, Γιασουμή, Τουμάζου Στ. (3), Σουραιλίδης, Σιόκουρος, Παλλήκαρος Μ. (2), Σιδηρόπουλος, Παλλήκαρος Χρ. (4), Τόγκας (7), Κακουλής, Αυξεντίου, Σεραφείμ,  Σαββίδης, Παναγιωταράς Θ.

Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ (Θεοδοσίου Ορέστης): Μαυρομιχάλης, Μυλωνάς, Φραγκέσκου,  Κωνσταντινίδης (2), Σουρουλάς (1), Goloub, Ιωάννου (1), Μιχαηλίδης (3),  Lashch (4), Ψαράς Π., Λαζάρου, Κάψαλης.

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ν.Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ              9    24
  2. ΑΠΟΕΛ                                            8    16
  3. Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ                           8    16
  4. Ν.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ                          7    15
  5. Ν.Ο. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ                   9    12
  6. Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ                             9      1
  7. Ν.Ο. ΠΑΦΟΥ                                  8      1