ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΕ – Πάπα Άνταμς και Νεοφύτου καλύτερος έφηβος και καλύτερη νεάνιδα

Το μέλλον τους ανήκει και το απέδειξαν με τη σκληρή δουλειά και τα αποτελέσματα τους. Ο Κυριάκος Πάπα Άνταμς και η Σωτηρία Νεοφύτου, θα βραβευθούν από την ΚΟΕ ως ο καλύτερος έφηβος αθλητής και η καλύτερη νεανίδα αθλήτρια για το 2015. Οι δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, υποδείχθηκαν από την ΚΟΕΚ για την σχετική βράβευση, αφού μέσα από τα αποτελέσματα τους, εξασφάλισαν την πρώτη θέση στις σχετικές αξιολογήσεις της Ομοσπονδίας στην κατηγορία νέων και νεανίδων.

Ο Κυριάκος συγκέντρωσε 15017 βαθμούς από τη συμμετοχή και την πολύ καλή παρουσία του στα παγκύπρια πρωταθλήματα ανδρών και νέων,  το Εαρινό μήτιγκ, καθώς επίσης και την επίτευξη εφτά νέων παγκυπρίων επιδόσεων (μια στην κατηγορία ανδρών και έξι στην κατηγορία νέων). Η Σωτηρία εξασφάλισε την πρώτη θέση με 16235 βαθμούς, χάρη κυρίως στη συμμετοχή της στους Κοινοπολιτειακούς Νέων (6η στα 100μ. πεταλούδα και 7η στα 50μ. πεταλούδα), στους ΑΜΚΕ, αλλά και τα μετάλλια που εξασφάλισε στα παγκύπρια πρωταθλήματα και το Εαρινό μήτιγκ.

Η βράβευση των δύο αθλητών θα γίνει από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου 2016 και στην οποία θα βραβευθούν οι καλύτεροι έφηβοι και νεάνιδες αθλήτριες από όλα τα αθλήματα.

NEOFYTOU_SOTIRIA