ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΕΝΤΕΛΤΣΙΕΦ – «Θέλουμε να γράψουμε ιστορία»…

Ένα από τα βασικά γρανάζια  και εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορείας της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Μέσα Γειτονιάς είναι ο αρχηγός της Θεόδωρος Νεντέλτσιεφ. Ο 33χρονος άσος αγωνίζεται στην ομάδα σχεδόν από την ίδρυση της, «γύρω στο 2010», όπως θυμάται ο ίδιος κι αυτό, «χάρις στον Κώστα Αντωνίου, τον οποίο είχα καθηγητή μου στο γυμνάσιο και με έσπρωξε προς το άθλημα της υδατοσφαίρισης». Με την ομάδα της Μέσα Γειτονιάς πανηγύρισε και τους τρεις τίτλους πρωταθλήματος (2017, 2018, 2021-2022) και έναν τίτλο κυπέλλου (2015).

Όταν του ζητήσαμε να κάνει ένα «flash back» στη φετινή περίοδο, η οποία ήταν πραγματικά εκπληκτική και εντυπωσιακή, μας είπε: «Ήταν πολύ δύσκολη σεζόν, όχι για μας άλλα για όλες τις ομάδες με την πανδημία του κορωνοϊού να ταλαιπωρεί όλον τον κόσμο. Αγωνιστικά έπρεπε να εγκλιματιστούμε και να βρούμε ρυθμό όσο γινόταν πιο νωρίς, καθώς ήρθε στην ομάδα νέος προπονητής, κάτι για το οποίο χρειαζόταν χρόνος. Όταν τα καταφέραμε και βρήκαμε τα πατήματα μας και «δέσαμε» ως ομάδα πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, πράγμα που έγινε και φτάσαμε στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος, ενώ βρισκόμαστε και στον τελικό κυπέλλου».

Η εκτίμηση του για τον τελικό, απέναντι στον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας ήταν η ακόλουθη: «Θα είναι δύσκολο παιγνίδι. Θεωρώ πως οι πιθανότητες είναι «πενήντα- πενήντα». Η Λάρνακα διαθέτει δυνατή και αρκετά νεανική ομάδα με ενθουσιασμό, πολύ πείσμα και δείχνουν να το θέλουν πολύ, γι αυτό και αναμένω πως θα έρθουν φουλ προετοιμασμένοι στον τελικό. Από την άλλη και μεις θα πάμε στο παιγνίδι προετοιμασμένοι και θα κυνηγήσουμε να γράψουμε ιστορία με την κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα μας.  Στη σύνθεση μας διαθέτουμε παίκτες με πολλές και αρκετές εμπειρίες, διεθνείς με την εθνική της πατρίδας τους, παίκτες με παραστάσεις από την Α2 της Ελλάδας, αλλά και νέα παιδιά με αρκετό ταλέντο. Είμαι αρκετά αισιόδοξος και με όλο τον σεβασμό προς τον αντίπαλο, πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε η ομάδα που θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του κυπέλλου».