ΠΟΛΥΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ: Με δύο αθλητές στο Βελιγράδι

Στο Βελιγράδι βρίσκεται από χθες αποστολή της εθνικής μας, αποτελούμενη από τους αθλητές Αλέξη Ιακωβίδη και Μελίνα Κυριακή Μπέκα και τον προπονητή Γιώργο Μυλωνά, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στους Πολυεθνείς Αγώνες Νέων για αγόρια 15-16 χρόνων και κορίτσια 14-15.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο  ολυμπιακό κολυμβητήριο του αθλητικού κέντρου Sports and Recreational Center Milan Gale Muškatirović, με την συμμετοχή 16 χωρών: Αυστρία, Βουλγαρία, Τσεχία, Ισραήλ, Φινλανδία, Πολωνία, Κροατία, Ελλάδα, Βόρειος Μακεδονία, Σλοβενία, Σερβία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία, Σλοβακία και Κύπρος.

Πρώτος στην πισίνα θα πέσει ο Αλέξης Ιακωβίδης το Σάββατο το πρωί στα 200μ. ύπτιο, ενώ θα συμμετάσχει και στα 100μ. ύπτιο, αγώνισμα το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή το πρωί. Η Μελίνα Κυριακή Μπέκα θα συμμετάσχει στα 100μ πρόσθιο (Σάββατο απόγευμα), 200 πρόσθιο (Κυριακή πρωί) και θα ολοκληρώσει την παρουσία της με την συμμετοχή της στα 200μ. μικτή ατομική, αγώνισμα το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα.