ΠΟΛΟ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Στις 18 Ιουνίου ο αγώνας που θα κρίνει τον πρωταθλητή

Στις 18 Ιουνίου θα μάθουμε το νέο πρωταθλητή στην υδατοσφαίριση. Ο λόγος είναι πως το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας όρισε τη διεξαγωγή των αγώνων της αναβληθείσας 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και παιγνίδι ανάμεσα στις ομάδες που ερίζουν για τον τίτλο, όπως  γίνει στις 18 του ερχόμενου μήνα, στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού. Οι υπόλοιποι αγώνες της 6ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν ως ακολούθως: Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού – Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας (12 Ιουνίου), Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου – Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας (25 Ιουνίου).

Παράλληλα ορίσθηκε και ο τελικός του κυπέλλου των νέων 2015, ο οποίος θα γίνει στις 15 Ιουνίου στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού.

Επίσης αποφασίστηκε η διεξαγωγή  τουρνουά μίνι παίδων, για γεννηθέντες το 2003 και μετά. Θα διεξαχθούν συνολικά  τέσσερα αυτοτελή τουρνουά σε Λευκωσία (26 Ιουνίου), Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο. Σκοπός που η Ομοσπονδία πήρε την απόφαση αυτή,   είναι η ανάπτυξη της υδατοσφαίρισης και στις μικρές ηλικίες που αποτελούν την βάση του πόλο.

polo-picture-anakoinosi