ΠΟΛΟ: ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – Η Πάφος «κόλλησε» το τρίτο στη σειρά

Το περασμένο Σαββατοκύριακο το πόλο κέρδισε ακόμα περισσότερους φίλους. Αιτία ο τελικός τίτλου ανάμεσα στις ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Μέσα Γειτονιάς και του Ναυτικού Ομίλου Πάφου. Ένα παιγνίδι που τα είχε όλα: έντονες συγκινήσεις, διακύμανση στο σκορ, πάθος και με γεμάτες τις κερκίδες του ολυμπιακού  κολυμβητηρίου Λεμεσού (κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα), το άθλημα κέρδισε και πρόσθεσε πολλούς πόντους στο ενεργητικό του.  Πρωταθλητής τελικά, ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου, ο οποίος πανηγύρισε το τρίτο στη σειρά πρωτάθλημα! Παιγνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς με την Πάφο να παίρνει το προβάδισμα με 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και τις δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι, χέρι στο σκορ.

Η Μέσα Γειτονιά κέρδισε το δεύτερο οκτάλεπτο με 4-2 και πήρε προβάδισμα στο σκορ με 5-4. Στο τρίτο οκτάλεπτο που αποδείχτηκε και το πλέον καθοριστικό, η Πάφος έπαιξε άμυνα από γρανίτη, αφού δεν επέτρεψε στη Μέσα Γειτονιά να πετύχει κάποιο γκολ και με σκορ 2-0, ξαναπήρε το προβάδισμα με 6-5. Στην τελευταία περίοδο, το σκορ έμεινε στο ισόπαλο 2-2 και βρήκε τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου μαζί με τους οπαδούς του που στο μεταξύ είχαν στήσει τρελό πανηγύρι στις κερκίδες του κολυμβητηρίου Λεμεσού.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς πάλεψε για τον τίτλο με όλες του τις δυνάμεις, με υδατοσφαιριστές μάλιστα που απαρτίζουν την ομάδα των νέων και του αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την κατάκτηση του τίτλου του δευτεραθλητή. Όπως απέδειξε ο όμιλος της Λεμεσού, το μέλλον του ανήκει.

Πρωταθλήτρια ομάδα (προπονητής: Σωτηριάδης Κλείτος): Αθλητές:  Μιχαήλ Νικόλας, Σωκράτους Παναγιώτης, Σέκη Μαρτσέλο, Μακρή Σταύρος, Nebossa Davidovic, Ιωαννίδης Γιάννης, Ευσταθίου Σπύρος, Ηρακλέους Θεόδωρος, Χριστοδούλου Αρσένης, Ζαχαριάδης Αλέξανδρος, Ναζίρης Ραφαήλ, Ζαγκρέος Στέλιος, Ανδρονίκου Γιώργος.

Δευτεραθλήτρια ομάδα (προπονητής: Αντωνίου Κώστας):  Αθλητές: Κονναρής Κωνσταντίνος, Μπιστούρας Σωτήρης, Μοδέστου Ανδρέας, Χριστοδούλου Νίκος, Μαρκαντώνης Χρίστος, Κωνσταντίνου Ανδρέας, Νετέλτσεφ Θεόδωρος, Ιωάννου Αλέξανδρος, Πασιουρτίδης Δημήτρης, Χαραλάμπους Αιμίλιος, Παναγή Στέλιος, Κυριάκου Μάριος.

Περίοδοι παιχνιδιού (1-2, 4-2, 0-2, 2-2).

21062016