ΠΟΛΟ: 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – Έπιασε «φωτιά» η κορυφή!

Τα προγνωστικά επαληθεύτηκαν και ο ανταγωνισμός είναι εντονότερος όσο ποτέ προηγουμένως. ΑΠΟΕΛ, Μέσα Γειτονιά, και Λάρνακα, μετά τα αποτελέσματα και της 3ης αγωνιστικής του παγκυπρίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ανδρών, βρίσκονται στην κορυφή με 4 βαθμούς.

Το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί το Σάββατο στο κολυμβητήριο «Ευαγόρας  Παλληκαρίδης» στην Πάφο μεταξύ του τοπικού ομίλου και της Μέσα Γειτονιάς, παιγνίδι καθοριστικής σημασίας αφού η Μέσα Γειτονιά , η οποία αν και ηττήθηκε από την Λευκωσία στον προηγούμενο αγώνα (10-8), με νίκη θα παραμείνει στην κορυφή. Η Πάφος  (που είχε ρεπό στην 3η αγωνιστική), από την άλλη με νίκη θα προωθηθεί στη βαθμολογία και θα γλυκοκοιτάζει ακόμα και την κορυφή ανάλογα και με τα αποτελέσματα.

Ο δεύτερος αγώνας του Σαββάτου θα διεξαχθεί στη Λευκωσία ανάμεσα στους ναυτικούς ομίλους Λευκωσίας και  Λάρνακας, με τους γηπεδούχους να θέλουν οπωσδήποτε να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους και την  Λάρνακα  που στον τελευταίο αγώνα γνώρισε την πρώτη ήττα της από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ (5-8), να ψάχνει πάση θυσία το δίποντο.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λευκωσίας με τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Αμμόχωστος, με τις δυο ομάδες να προέρχονται από νίκες.

Το πλήρες  πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής είναι:

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/1/2015
Κολυμβητήριο Ευαγόρας Παλληκαρίδης Πάφου
Ν.Ο. Πάφου – Ν.Ο. Μέσα Γειτονιάς
Διαιτητές: Άλκης Αλκιβιάδης, Χάρης Χρίστου
Ανδρών: 15.45, Νέων: 12.30 Παίδων: 14.15

Ολυμπιακό κολυμβητήριο Λευκωσίας
Ν.Ο. Λευκωσίας – Ν.Ο. Λάρνακας
Διαιτητές: Θανάσης Παράσχος, Κωνσταντίνος Γκότσης
Ανδρών: 15.45, Παίδων: 14.00

 ΚΥΡΙΑΚΗ 1/2/2015
Ολυμπιακό κολυμβητήριο Λευκωσίας
ΑΠΟΕΛ – Ν.Ο. Αμμοχώστου
Διαιτητές: Χάρης Χρίστου, Ιάκωβος Μανώλη
Ανδρών: 14.30, Νέων: 11.00, Παίδων: 12.45

POLO-FOR-PRESS