Ντέρμπι κι όποιος αντέξει

Στις φλόγες το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, με τρεις ομάδες να βρίσκονται στην πρώτη θέση (Πάφος, ΑΠΟΕΛ, Μέσα Γειτονιά, με την Πάφο να έχει αγώνα λιγότερο), ενώ ένα βαθμό πίσω από τις τρεις ομάδες ακολουθεί η Λευκωσία, κι αυτή με ένα αγώνα λιγότερο. Εύκολα λοιπόν αντιλαμβάνεται κάποιος πόσο συναρπαστικό και αμφίρροπο είναι το πρωτάθλημα πόλο φέτος.

Στην 8η αγωνιστική έχουμε δυο ντέρμπι. Στο πρώτο η Μέσα Γειτονιά θα υποδεκτεί τον ΑΠΟΕΛ και η Πάφος τη Λευκωσία. Η Μέσα Γειτονιά προέρχεται από άνετη επικράτηση επί της Αμμοχώστου (10-6), ενώ ο ΑΠΟΕΛ έμεινε στην ισοπαλία (9-9) με την Λευκωσία. Αμφότεροι θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να υλοποιήσουν το στόχο τους που δεν είναι τίποτα άλλο από τον τίτλο. Στην Πάφο η τοπική ομάδα θα επιδιώξει τη νίκη επί της Λευκωσίας, η οποία με τη σειρά της θέλει τους δυο βαθμούς για να καλύψει το χάντικαπ που έχει από τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί στη Λάρνακα ανάμεσα στον τοπικό όμιλο και την ομάδα της Λεμεσού.  Η Λάρνακα είχε ρεπό στη προηγούμενη αγωνιστική, ενώ η Λεμεσός ηττήθηκε από την Πάφο με το βαρύ σκορ των 22-6 και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.

Το πλήρες πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής είναι:

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/3/2015
Κολυμβητήριο Ευαγόρας Παλληκαρίδης Πάφου
Ν.Ο. Πάφου – Ν.Ο. Λευκωσίας
Διαιτητές: Ιάκωβος Μανώλη, Κωνσταντίνος Γκότσης
Ανδρών: 15.45, Νέων: 12.30 Παίδων: 14.15 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/3/2015
Ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού
Ν.Ο. Μέσα Γειτονιάς – ΑΠΟΕΛ
Διαιτητές: Ιάκωβος Μανώλη, Κωνσταντίνος Γκότσης
Ανδρών: 14.30, Νέων: 11.00, Παίδων: 12.45

Κολυμβητήριο Λάρνακας
Ν.Ο. Λάρνακας – Ν.Ο. Λεμεσού
Διαιτητές: Άλκης Αλκιβιάδης, Χάρης Χρίστου
Ανδρών: 12.45, Παίδων: 11.00

POLO-PHOTO