Καλό ταξίδι πολυαγαπημένη μας Χριστίνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κολύμβησης ανακοινώνει μετά λύπης του, ότι η αγαπητή Έφορος Υδατοσφαίρισης Χριστίνα Κυριάκου, μετά από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο, εκοιμήθη σήμερα στις πέντε το πρωί.

Η Χριστίνα διετέλεσε για είκοσι και πλέον χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Κολύμβησης και τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν έφορος Υδατοσφαίρισης. Η αθλητική και κοινωνική δράση της εκλιπούσας ήταν πλούσια, αφού η ίδια ήταν παγκυπριονίκης και πανελληνιονίκης αθλήτρια του ΓΣΠ, από τα πρώτα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Λευκωσίας, μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Υδατοσφαίρισης Κύπρου, Μέλος της Γενικής Εφορείας του Σώματος Προσκόπων Κύπρου και Αρχηγός ομάδας χρονομετρών του Συνδέσμου Αυτοκινήτου Κύπρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας κολύμβησης, σε ένδειξη τιμής και εκτίμησης, αποφάσισε κατ’ αρχήν όπως:

1. Το Κύπελλο Υδατοσφαίρισης Ανδρών που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 8 και 9 Νοεμβρίου, μετονομαστεί σε «Κύπελλο Υδατοσφαίρισης Χριστίνας Κυριάκου» και αφιερωθεί στη μνήμη της. Σε όλους τους αγώνες να προηγηθεί μονόλεπτος σιγή.

2. Στην κηδεία να παρευρεθεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας να προσφωνήσει Επικήδειο Λόγο και καταθέσει στεφάνι.

3. Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεδρίαση του που θα διεξαχθεί την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014, να αποφασίσει για περαιτέρω τρόπους απόδοσης τιμής στην εκλιπούσα.

Η κηδεία θα γίνει αύριο Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Στρόβολο στις 3.00μμ. Η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 2.00-3.00μ.μ. Η ταφή θα γίνει στο Δημοτικό κοιμητήριο Λακατάμειας.

kyriakou_christina