ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΕΚ – Αυτοκριτική και αναγνώριση στόχων

Δεν έβγαλε το μεγάλο θέμα η Γενική Συνέλευση της ΚΟΕΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε προχθές, παρά μόνο έγινε ανασκόπηση, από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Αλέξανδρο Χριστοφόρου, της χρονιάς που πέρασε, αλλά και των επικείμενων υποχρεώσεων για το 2016.

Ο πρόεδρος αρχικά έκανε αναφορά στις δυσκολίες της περσινής σεζόν, ένεκα κυρίως της οικονομικής στενότητας, αλλά και των πολλών προβλημάτων με τα κολυμβητήρια και την επιβολή χρεώσεων των κολυμβητήριων από τον ΚΟΑ. Ακολούθως μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι, όπου ναι μεν δεν περιλάμβανε κάποια μεγάλη επιτυχία, ξεχώρισε ωστόσο ορισμένες διακριτικές παρουσίες  αθλητών μας, όπως, η Σωτηρία Νεοφύτου στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες νέων, η Κάλλια Αντωνίου και ο Τάκης Παπαδόπουλος στους Βαλκανικούς Νέων. Αναφορά έκανε και στις εσωτερικές διοργανώσεις και την επικράτηση του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου, αλλά και στις αλλαγές οι οποίες έγιναν προκειμένου να εκσυγχρονιστεί ο τρόπος λειτουργίας της Ομοσπονδίας και κυρίως προς όφελος των αθλητών και των μελών της. Ο κ. Χριστοφόρου, τέλος μίλησε για τους στόχους, αγωνιστικούς και οργανωτικούς της ΚΟΕΚ, για τη χρονιά που διανύουμε

Η Συνέλευση ενέκρινε μεταξύ άλλων τις οικονομικές καταστάσεις του 2015, καθώς επίσης και τον προϋπολογισμό της Ομοσπονδίας που υποβλήθηκε στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για το 2016.  Επαναδιόρισε επίσης τους κυρίους Μάριο Βραχίμη ως τον εξωτερικό ελεγκτή της Ομοσπονδίας και Θανάση Κορφιώτη στη θέση του Νομικού Συμβούλου.

09062016